Per 1 september 2023 bundelen KondorWessels Projecten en DLH Ontwikkeling de krachten onder de naam KondorWessels Projecten (KWP). Een logische combinatie door de gedeelde kernwaarden ‘aanpakken, eenvoud, lef en resultaat’. Door deze krachtenbundeling ontstaat een creatieve ontwikkelaar met een grote en gezonde projectenportefeuille. KWP heeft daarbij de focus op Midden-, Oost-, en Noord-Nederland met de ambitie duurzame en inspirerende projecten te realiseren. 

Beide ontwikkelaars werken al regelmatig samen aan diverse projecten en altijd in nauwe samenwerking met andere VolkerWessels-ondernemingen.

De teams gaan per 1 september vol passie samenwerken vanaf het kantoor van KWP in Rijssen aan de al lopende projecten maar ook aan nieuwe acquisities. De ontwikkelaars van KWP blijven vanuit een decentrale marktgedachte actief en aanwezig in de plaatsen waar de combinatie ook nu aanwezig is.

De directie van KWP zal bestaan uit Martijn Luchjenbroers en Roy Hasselerharm.

Zin in een kop koffie? Onze deur staat altijd open, kom gerust langs of neem contact op met ons secretariaat: +31 548 540 260.

#kondorwesselsprojecten #team #samensterk #detoekomstmakers

Terug naar nieuwsoverzicht